Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. A weboldal használatával elfogadja ezt. További információk

Megrendelésnél a webshop oldalán válassza ki azt az átvevőhelyet, amelyik a legközelebb esik Önhöz.

Amint a webshop (feladó) átadja a terméket, mi azonnal e-mailt küldünk Önnek nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját.

Miután átadtuk a csomagot az Ön által választott átvevőhelynek SMS-t és e-mail-t küldünk a jelszóval. Attól a pillanattól kezdve átveheti a csomagot 7 napon keresztül.

A csomagot azonnal átveheti miután megkapta a jelszót. Vagy bárkit elküldhet érte – a személyi igazolvány felmutatására nincs szükség (kivéve ha a webáruház ezt kifejezetten kéri), elég ha rendelkezik a jelszóval.

Ha az adott héten nem ér rá, ne aggódjon: küldjön egy válasz SMS-t és mi ingyenesen meghosszabítjuk a csomag tárolási idejét 21 napra.

A átvett terméket azonnal megnézheti az átvevőhelyen kicsomagolhatja esetleg visszaküldheti, ha az valamilyen oknál fogva nem tetszik. A reklamációs asszisztens szolgáltatásunkat is igénybe veheti.

Gyakori kérdések

Tanácstalan? Nem találta meg amit keresett? Nézzen szét a Gyakori kérdések és válaszok között.