Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. A weboldal használatával elfogadja ezt. További információk

Kézbesítés karácsonyig

Annak érdekében, hogy a magyarországi vásárlók csomagjai időben a fa alá kerüljenek, azt javasoljuk, hogy a csomagokat feladóhelyeinken legkésőbb, pénteken 2018. 12. 14-én adja fel. Amennyiben a csomagot a központi raktáron adja fel, javasoljuk, tegye ezt legkésőbb hétfőn, 2018. 12. 17-én. Természetesen később is feladhatja a csomagot, és mi mindent megteszünk azért, hogy karácsonyig kézbesítsük. Az ajánlott határidő után viszont, minden nap jelentősen megnő az esély arra, hogy az ügyfél nem tudja időben átvenni a csomagját.

Frissítse az átvevőhelyek listáját

Csak ebben az évben több száz átvevőhelyet nyitottunk meg. Ezért ne felejtse el frissíteni az átvevőhelyek listáját, hogy ne veszítse el azokat az ügyfeleket, akik nem találják kedvenc átvevőhelyeiket. A JS / XML API automatikusan frissül.

ÁTVEVŐHELYEK MEGJELENÍTÉSE

Szabadnap

Mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, rendszerfrissítésre és a leltár elkészítésére. December 31-én, hétfőn mi is így teszünk. A rendszer karbantartása miatt ezen a napon, a csomagok szállítása és az ügyfélszolgálat működése szünetel. A követő munkanapontól fogva viszont, újra várjuk kedves ügyfeleinket :)

Átvételi határidő meghosszabbítása

Annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat minden ügyfelünk számára biztosítsuk, miközben gondoskodunk a csomagok problémamentes és rendszeres kiszállításáról az átvevőhelyekre, a csomagok tárolási idejének meghosszabbítása átmenetileg felfüggesztésre kerül, november 19. és december 24. között. Ugyanebben az időszakban a szokásos tárolási idő átmenetileg 5 napra rövidül.

Megértésüket köszönjük szépen!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Minden ügyfelünknek, webáruházunknak az elkövetkezendő időszakra sok erőt, elégedett ügyfelet, gyors szállítást és mindenekelőtt szép és nyugodt karácsonyi ünnepeket kívánunk.

Köszönjük, hogy minket választottak! :)