Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. A weboldal használatával elfogadja ezt. További információk

Kik vagyunk?

2010-ben kezdőkként léptünk a cseh és szlovák logisztikai piacra. Szinte tapasztalatlanul, de forradalmi ötlettel, bátorsággal és egy pár fős kiváló csapattal

10 évvel később Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb és legnépszerűbb átvevőhely hálózatát működtetjük. Szállítási szakértőként átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk az online kereskedelem számára. Eddig 20 millió csomagot szállítottunk és több mint 28 000 webáruházzal működünk együtt.  

Hálózatunk 7924 átvevőhelyből áll.

Nem félünk átlépni a határokat!

Naponta átlagosan 45 000 csomagot szállítunk.

Szeretjük a munkánkat, így több mint 350-en vagyunk már!

Csatlakozz hozzánk

Nem kollektíva vagyunk, hanem egy család

Annak köszönhetően vagyunk azok, amik vagyunk, mert összefogunk és igazi csapat vagyunk.

Együtt tanulunk és növekedünk

Minden nap új kihívásokat hoz.

Együtt új dimenziót adunk az e-commercenek

Légy ott az új projektek születésénél, melyek megváltoztatják az e-commerce világát.

Segítjük a munkatársainkat

Keressük a kapcsokat a ragadozó juniorok és tapasztalt szeniorok között.Vállalati értékek

Vállalati értékeink munkakörtől függetlenül minden munkatársunkra kötelező érvényű magatartási mintát jelente- nek. Olyan egységes vállalati irányt határoznak meg, amelyben mindannyian hiszünk a Csomagküldőnél és amely hasznos útmutatója hozzáállásunknak. Küldetésünk az alábbi értékekre épül:

PROFESSZIONALIZ­MUS

Értjük, amivel foglalkozunk és folyamatosan fejlesztjük képességeinket és készségeinket, hozzájárulva ezzel vállalatunk sikeres működéséhez. Figyelünk a részletekre és mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.


FELELŐSSÉGVÁL­LALÁS

Figyelünk a határidők betartására. Munkánkért garanciát vállalunk, az esetleges hibák kijavításáért felelősséget vállalunk.


MINŐSÉG

Névjegyünk a minőség, amely munkánk alapvető része. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha az ügyfeleink is maximálisan azok.


EREDETISÉG

Kreativitásunkkal szolgáltatása­inknak, ötleteinknek és megoldásainknak új és egyedi értéket teremtünk. Hiszünk a start-up szemléletben, ezért nagyfokú önállóság jellemző ránk.


BIZALOM

Számítunk egymásra, szívesen dolgozunk együtt és jó kapcsolatok kialakítására törekszünk mind kollégáinkkal, mind ügyfeleinkkel.


GYORSASÁG

Mindent gyorsan és maximális elkötelezettséggel oldunk meg. Törekszünk folyamataink állandó korszerűsítésére.


LELKESEDÉS

Szívvel-lélekkel dolgozunk. Tudásunk, tapasztalataink és képességeink visszaköszönnek munkánkban. Olyan környezet kialakítására törekszünk, amelyben korlátok nélkül tanulhatunk és fejlődhetünk.


INNOVÁCIÓ

Inspirálódunk, megosztjuk tapasztalatainkat egymással és folyamatosan új ötleteket valósítunk meg. Nem elégszünk meg a jelenlegi megoldásokkal, mindig keressük az új lehetőségeket. Tudjuk, hogy az innováció forrása a kreativitás. Az új ötletek változást hozhatnak a vezetésbe és a folyamatokba és előremozdíthatják a vállalat egészét.