Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. A weboldal használatával elfogadja ezt. További információk

Szállítás december 24-ig

Mit tehet annak érdekében, hogy a magyarországi ügyfelei időben, még Szenteste előtt megkapják csomagjaikat? Kérjük vegye figyelembe az alábbi csomagfeladási határidőket, amelyeknél garantálni tudjuk a csomagjai kézbesítését december 24-ig: Magyarország 

 • Átvevőhelyeinken – legkésőbb 2020. december 17 csütörtökig
 • Depóinkon – házhozszállítással küldött csomagok esetén legkésőbb 2020. december 18-ig *
 • Depóinkon – átvevőhelyeinkre kézbesített csomagok esetén legkésőbb 2020. december 21-ig **


* Ez a javaslat a szállítópartnereink kapacitása miatt ajánlott. ** Ez a javaslat akkor is érvényes, ha az átvevőhely december 23-án nyitva tart. Külföld A Közép- és Kelet-Európába küldött csomagok esetében azt javasoljuk, hogy legkésőbb 2020. december 17-ig adja fel a csomagokat. Ha a fent említetteken kívül más országokba küld csomagokat, azt javasoljuk, hogy legkésőbb 2020. december 16-ig adja fel a csomagokat. “Temészetesen a felsorolt időpontok után is feladhatja csomagjait. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy karácsonyig eljuttassuk őket az ügyfeleihez. Az ajánlott időpontok után azonban minden nappal jelentősen növekszik a kockázata annak, hogy a csomag nem érkezik meg időben, vagy az ügyfelének nem lesz lehetősége átvenni. ”

Az átvevőhelyek naprakész listája

Az online keresőmotorunknak (widget) köszönhetően az ügyfelei aktuális információkkal rendelkeznek az összes átvevőhelyről a vásárlás pillanatában. Ezért azt javasoljuk, hogy illessze be a widgedet a webáruháza kosarába. További információk a widgetről és a telepítéséről Ha még nincs online keresőmotorja és valamilyen oknál fogva nem tervezi a telepítését, ne felejtse el frissíteni az átvevőhelyek listáját. A frissítés automatikusan a JS/XML API-n keresztül történik.

Rövidebb csomagtárolási idő

2020. november 1. és december 23. között a csomagtárolási időt a megszokott 7 napról 5 napra csökkentettük, egy nap hosszabbítási lehetőséggel. Erre a lépésre azért volt szükség, mert a járvány miatt még több online vásárlásra számítunk és gyorsabb csomagküldést szeretnénk biztosítani, hogy az átvevőhelyek kapacitása megfeleljen a megnövekedett csomagszámnak.

Szabadnap

Korábban karácsonyi hagyományunk volt, hogy az ünnepeket követően egy napra leállítottuk a rendszert, karbantartás céljából. Idén azonban szabadnap nélkül folytatjuk a működést. Természetesen az ünnepek alatt is számíthat ránk! 

Csomagfeladás a depóinkban az ünnepek alatt

Budapesti depó

 • December 23-ig 08:00 – 16:00
 • December 24–27. zárva
 • December 28–30. 08:00 – 16:00
 • December 31. zárva

Szegedi és debreceni depó

 • December 23-ig 08:00 – 17:00
 • December 24–27. zárva
 • December 28–30. 08:00 – 17:00
 • December 31. 08:00 – 14:00

Ügyfélszolgálat

A karácsonyi szezon az év legigényesebb időszaka az e-kereskedelemben, amikor az ügyfelek száma sokszorosára nő. Természetesen ez idő alatt is számíthat a segítségünkre. Az ügyfélszolgálatunk december 23-ig, és december 28. és 30. között normál nyitvatartással áll az Ön rendelkezésére. 

 • December 24–26. zárva
 • December 31. 8:00–14:00 óráig

Boldog Karácsonyt!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk Önnek és alkalmazottainak! Köszönjük, hogy minket választott! Csomagküldő.hu Kft. by Packeta Group