Ez a weboldal cookie-kat használ a szolgáltatások nyújtásához, a hirdetések testreszabásához és a forgalom elemzéséhez. A weboldal használatával elfogadja ezt. További információk

Karácsonyi kézbesítés

Javasoljuk, hogy a csomagokat feladóhelyeinken legkésőbb hétfőn, 2019.12.16.-án adja fel. Amennyiben a csomagot a központi raktáron adja fel, vagy küldi el, egy munkanappal később is megteheti ezt, vagyis kedden, 2019.12.17.-én. Távolábbi országba (például Portugáliába, Svédországba…) való szállításnál javasoljuk, hogy ennél még korábban adja fel csomagját, hogy vásárlója biztosan a fa alatt tudhassa csomagját az ünnepekre.

Aktualizálja az átvevőhely-listát

Ebben az évben több száz átvevőhelyet nyitottunk Közép-Európában, Magyarországon több, mint 200-at. Feltétlenül frissítse honlapján átvevőhelyeink listáját, hogy ne veszítsen el olyan ügyfeleket, akik nem találják meg a számukra legoptimálisabb átvevőpontot.

ÁTVEVŐHELYEINK

Csomagok tárolási ideje

Annak érdekében, hogy szolgáltatásunkat minden ügyfelünk számára biztosítani tudjuk a csomagok tárolási idejének meghosszabbítása átmenetileg felfüggesztésre kerül december 23.-ig. Ugyanebben az időszakban a szokásos tárolási idő átmenetileg 5 napra rövidül.

Boldog Karácsonyt! :)

Minden partner webáruházunknak sok elégedett ügyfelet, gyors szállítást és mindenekelőtt szép és pihentető karácsonyi ünnepeket kívánunk.

Köszönjük, hogy minket választott! :)